Ataman: ''Kazanmak için taraftarımızla bütünleşip tempolu oynamalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta maçında 20 Aralık 2019, Cuma günü Rusya’nın CSKA Moskova takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“CSKA Moskova takımında Mike James çok skorer oynuyor. Ancak özellikle Janis Strelnieks ve Daniel Hackett da yaratıcı olarak çok etkili oyuncular. Nikita Kurbanov, Johannes Voigtmann ve Kyle Hines, Euroleague’in çok tecrübeli oyuncuları ve özellikle yarı saha hücumunu çok organize oynuyorlar. Final Four heyecanı ve kalitesinde bir maç olmasını bekliyorum. Kazanmak için taraftarımızla bütünleşip tempolu oynamamız gerekiyor.”

Takım kaptanımız Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Öncelikle taraftarlarımızın bu maça gösterdiği ilgiden dolayı çok mutluyuz. Cuma günü tüm taraftarlarımızın önünde çok önemli bir maça çıkacağız. CSKA Moskova, tanıdığımız ve bildiğimiz bir ekip. Hem uzunları hem kısaları çok aktif olan, skor yapabilen, hızlı oynayan bir takım. Biz de buna ayak uydurabilecek bir takımız. Önemli olan son zamanlardaki çıkışımızı sürdürüp galibiyet serimize devam etmek... Kendi seyircimizin önünde güzel basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz...”

 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Doğuş Balbay
  • CSKA Moskova
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman