Ataman: ''Kendi stratejimizi uygulayarak maçı kazanmak için yoğun bir mücadele vereceğiz...''

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında 23 Şubat 2018, Cuma günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

 

“İyi bir hafta geçirdik. Bu maça Türkiye Kupası şampiyonu olarak moralli çıkacağız. Zalgiris Kaunas’tan Litvanya’daki maçın rövanşını almak istiyoruz. Tabi ki bizim için prestij maçı niteliğinde, Zalgiris Kaunas için ise play off yolunda önemli bir maç olacak. Ama biz kendi basketbolumuzu oynayacağız. Eksiklerimiz olacak, Doğuş Balbay milli takımda olacak, Zoran Dragic de sakatlığı nedeniyle bundan sonra oynayamayacak. Ama biz elimizdeki kadroyla kendi stratejimizi uygulayarak maçı kazanmak için yoğun bir mücadele vereceğiz.”

Oyuncumuz Brock Motum ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zalgiris Kaunas çok iyi bir sezon geçiriyor. Onlar da bizim gibi ülkelerinde kupayı kazandılar. İki takım da şu an çok iyi basketbol oynuyor. Ne yazık ki sahaya Doğuş Balbay ve Zoran Dragic’ten yoksun çıkacağız. Ama onların yokluğunda daha da fazla savaşmalıyız. Umuyorum ki sahadan galibiyetle ayrılırız...”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Zalgiris Kaunas
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Brock Motum
  • Ergin Ataman