Ataman: ''Kendimize güveniyoruz ve Barcelona deplasmanından galibiyet çıkarmak istiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta maçında 27 Aralık 2018, Perşembe günü İspanya’nın Barcelona Lassa takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Barcelona deplasmanında Euroleague’de ilk yarının son maçına çıkıyoruz. Rakibimiz, son iki maçında değişik bir grafik çizdi. Kendi sahasında Olympiacos’a kaybettiler, sonra da Baskonia Vitoria Gasteiz’ı deplasmanda mağlup ettiler. Barcelona, kadrosu çok zengin olan bir takım. Özellikle oyun kurucu pozisyonunda Heurtel ve Pangos, oyuna tesir eden oyuncular. Kuric, skorer bir isim. Pota altında da Singleton ve Tomic gibi çok tecrübeli oyuncuları var. Ama biz de kendimize güveniyoruz ve bu deplasmandan galibiyet çıkarmak istiyoruz...”

Oyuncumuz Vasilije Micic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zorlu bir mücadele olacak çünkü rakibimiz iyi basketbol oynayan bir takım. İspanya Ligi’nde belki daha iyi sonuçlar aldılar ama Euroleague’de de bazı maçları şanssızlıklarından kaybettiler. Geçtiğimiz hafta Baskonia’yı yenmeleri eminim ki onlara güven verdi. Baş antrenörleri Pesic, mutlaka bizim hücumumuzu rahatsız edecek savunma üzerinde yoğunlaşacaktır.”
 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Barcelona Lassa
  • Ergin Ataman
  • Vasilije Micic