Ataman: ”Maçın genelinde yine tempolu ve iyi savunma yaparak oynadık...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 22. hafta maçında Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u 98-81 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Yoğun fikstür içerisinde lig maçlarına da dikkat ediyoruz. Bu hafta Euroleague'de çift maç haftası ve salı akşamı evimizde çok önemli bir maçımız var, CSKA Moskova ile. Bu akşam bazı oyuncularımızı dinlendirme şansına sahip olduk. Maçın genelinde yine tempolu, iyi savunma yaparak oynadık. Ligde bir galibiyet daha aldık. Şu andan itibaren tüm konsantrasyonumuz Salı akşamı oynayacağımız CSKA Moskova maçına yönelecek."

Maçta 20 sayı, 12 ribaundluk performansıyla öne çıkan oyuncumuz Tibor Pleiss ise toplantıda şöyle konuştu: “Maça çok iyi başladık, özellikle ilk çeyrekte çok iyiydik. İkinci çeyrekte bazı problemler yaşadık ancak ikinci yarıya soyunma odasından iyi geldik. Benchten gelen genç oyuncularımız da son çeyrekte oyuna enerji kattılar ve iyi oyuna katkıda bulundular. Rakibimizden 20 ribaund daha fazla aldık ve maçı kazanmamızdaki ana etken de bu oldu diyebilirim."

Etiketler:
  • Ergin Ataman
  • Tibor Pleiss