Ataman: “Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi...”

PTT Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı'nda Fenerbahçe Doğuş'u 83-80 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Adına yakışan bir şekilde müthiş bir mücadele oldu. İzleyenler de mutlaka çok keyif almıştır çünkü üst düzey bir basketbol oynandı. Tabii kendi takımım adına da çok mutluyum çünkü sadece mücadele olarak değil, maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Fenerbahçe çok kaliteli bir kadro, geri adım atmadılar ve farkı eritmeyi başardılar ama tekrardan ivme yakaladık ve son anlardaki faul problemlerimize rağmen maçı kazandık. Soyunma odasında oyuncularıma üç şey söyledim, ilki çok iyi mücadele ettiniz tebrik ediyorum. Çok iyi basketbol oynadınız tebrik ediyorum. Son olarak da onurlu bir oyuncu olduğunu gösterdiniz. Ayrıca Fenerbahçe Doğuş'a da bir eleme maçı öncesi bizi bu kadar motive ettikleri için teşekkür ediyorum."

Maçta 40 dakika sahada kalan başarılı oyuncumuz Bryant Dunston ise görüşlerini şöyle açıkladı: "Bir önceki maçtaki skor bizler için utanç sebebiydi. Bu maçta nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk, öyle de oynadık. Gereken enerjiyi ve mücadeleyi ortaya koyduk. Bu maçta ortaya koyduğumuz mücadeleyi her maçta göstermemiz gerekiyor. 40 dakika boyunca sahada kalmamla ilgil olarak da söyleyebileceğim şey, eğer sahadaysam elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımımın bugün buna ihtiyacı vardı. Gene de maçın uzatmaya gitmediğine sevindim."

Etiketler:
  • Bryant Dunston
  • Ergin Ataman