Ataman: ”Pazartesi gününden itibaren Final Four hazırlıklarımıza başlayacağız...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü 111-74 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Öncelikle Buğrahan'ı kutluyorum, ligimizde az görülen bir başarıyı yakaladı triple double yaparak. Maçın pozitif yönlerinden bir tanesi bütün oynayan oyuncularımızın katkı vermesiydi.. Tabii ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ligde son haftalarda sorunlar yaşadığı aşikar. Biz önümüze, kendi işimize bakacağız. Pazartesi gününden itibaren Final Four hazırlıklarımıza başlayacağız, Salı ve Perşembe günleri de çok önemli iki maça çıkacağız Tofaş ve Pınar Karşıyaka'ya karşı. Bu maçları da mutlak kazanma parolasıyla ve tempomuzu kaybetmeden Final Four hazırlığı için oynayacağız. Artık kutlamalar bitti, Final Four'a hazırlanacağız."

Oyuncumuz Yiğitcan Saybir ise toplantıda şöyle konuştu: "İlk yarıya güzel bir basketbol ile başladık ve ikinci yarıda da bunu devam ettirdik. Galibiyet için mutluyuz, evimizde bir maç daha kazandık. Takımımı tebrik ederim."

Etiketler:
  • Yiğitcan Saybir
  • Ergin Ataman