Ataman: Taraftarımızın da Motivasyonu ile Hak Ettiğimiz Final Four’a Hep Birlikte Gitmeliyiz...

Turkish Airlines Euroleague Play Off beşinci maçında 1 Mayıs 2019, Çarşamba günü İspanya’nın Barcelona Lassa takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Barcelona Lassa’nın çok iyi bir kadrosu ve çok saygı duyduğum tecrübeli bir teknik ekibi var. İspanya’da oynadığımız son maçta çok sert oynayarak bizi yendiler. Ancak bu kez sıra bizde. Taraftarımızın da motivasyonu ile sezon boyu oynadığımız iyi oyunu sert ve akıllı bir şekilde oynayıp, hem son maçın rövanşını almalıyız hem de hak ettiğimiz Final Four’a hep birlikte gitmeliyiz.”
 

Başarılı oyuncumuz Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Final Four yolunda son maç. Barcelona Lassa ile seride beşinci ve son kez karşılaşacağız ve Final Four’un kapısını açmak için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Her iki takım da bir kez iç sahada, bir kez de deplasmanda kazandı. İki ekip de birbirini çok iyi tanıyor. Kendi sahamızda oynama avantajına sahibiz. Yapmamız gereken tek şey tüm sezon olduğu gibi kendi oyunumuzu oynamak, her top için savaşmak ve 40 dakika boyunca konsantre olmak. İyi bir takımız, seyircimizin desteği ile birlikte yenemeyeceğimiz takım yok.”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Barcelona Lassa
  • Ergin Ataman
  • Adrien Moerman