Ataman: Zor Maç Olacak Ama Biz de Zoru Başarmayı Seven Bir Takımız...

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta maçında 21 Kasım 2019, Perşembe günü İtalya’nın AX Armani Exchange Milan takımına konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Ettore Messina, basketbol antrenorlüğüne başladığımda idol aldığım kişi. NBA’e gitmeden İtalya’da ve Euroleague’de bir çok kez karşı karşıya geldik. Yıllar sonra yeniden böylesine önemli bir Euroleague maçında karşı karşıya gelmek heyecan verici. Tabi ki Messina’nın takımı bu sezon çok iyi. Sergio Rodriguez, Vladimir Micov ve Nemanja Nedovic gibi oyuncuların bizim dış oyuncularımıza benzer özellikleri var. Pota altında Luis Scola gibi çok tecrübeli oyuncuları var. Bu sezon salonda yarattıkları atmosfer de zorlu. Ama biz de zoru başarmayı seven bir takımız.”

Oyuncumuz Sertaç Şanlı ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’deki çift maç haftasının ikinci mücadelesinde AX Armani Exchange Milan gibi önemli bir rakibe karşı deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz Euroleague’in sert ve tecrübeli takımlarında biri, ayrıca onlar da kendi evlerinde bu sezon hiç yenilmediler. Biz de çok çalışıyoruz ve her maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Final Four hedefimiz için önemli rakiplerimizden biri olan AX Armani Exchange Milan’ı evinde mağlup ederek avantajlı duruma geçmek istiyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız takdirde neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz...”
 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Sertaç Şanlı
  • AX Armani Exchange Milan