Basketbol Süper Ligi’nde Konuğumuz Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 22. hafta maçında Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u konuk ediyoruz. 16 Mart 2019, Cumartesi günü Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve Tivibuspor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında Anadolu Efes, Türk Telekom’u deplasmanda 84-76 mağlup etmiş, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ise Gaziantep Basketbol’a evinde 93-69 yenilmişti. Ligde 21. haftanın ardından Anadolu Efes 16 galibiyet ve üç mağlubiyet ile ikinci, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ise altı galibiyet ve 13 mağlubiyet ile 12. sırada bulunuyor.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı takımımız 90-72 kazanmıştı.

Anadolu Efes, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1502. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1368, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 22, Türkiye Kupası’nda 108, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1369. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1368 karşılaşmada 1055 galibiyet, 310 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,12)

Anadolu Efes, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ile bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı yedi karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
  • Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol