Basketbol Süper Ligi’nin İkinci Haftasında Konuğumuz Türk Telekom...

ING Basketbol Süper Ligi ikinci hafta maçında Türk Telekom’u konuk ediyoruz. 4 Ekim 2020, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 17:30’da başlayacak ve Tivibuspor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Anadolu Efes, Galatasaray’ı Sinan Erdem Spor Salonu’nda 80-56 mağlup etmiş, Türk Telekom’un ilk hafta maçı ise Avrupa arenasında oynadığı karşılaşma nedeniyle ertelenmişti. Ligde ilk haftanın ardından Anadolu Efes bir galibiyet ve averaj ile ikinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Türk Telekom maçı ile birlikte Türkiye’deki 1549. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1413, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 109, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 1414. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1413 karşılaşmada 1095 galibiyet, 315 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,49)

Anadolu Efes, Türk Telekom ile bugüne kadar oynadığı 76 karşılaşmada 60 galibiyet ve 16 mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında ING Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 66 karşılaşmanın 53’ünde takımımız galip gelirken, iki takım arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan sekiz karşılaşmanın altısı Anadolu Efes, ikisi Türk Telekom lehine sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda bugüne kadar iki takımın iki randevusunda ise ekipler birbirlerini birer kez mağlup etti.

Türk Telekom karşılaşması Basın Kiti'ni indirmek için tıklayın.