Basketbolseverler, 'Bir Kitap Da Sen Getir' Kampanyası’na Büyük İlgi Gösterdi...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatına destek olduğu Bir Kitap da Sen Getir kampanyası, basketbolseverlerden büyük ilgi gördü. Kampanyaya destek vermek için Anadolu Efes - Tofaş maçına gelen ve kitaplarını teslim ederek ücretsiz maç biletlerini alan basketbolseverler, pek çok çocuğun ihtiyaç duydukları kitaplarla buluşmasını sağlayacak. Kampanya kapsamında toplanan kitaplar, kısa süre içerisinde Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara ulaştırılacak.

Eğitim destekçileri, Anadolu Efes’in Bir Kitap da Sen Getir kampanyası için Sinan Erdem Spor Salonu’na gelerek karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumda olan ilköğretim seviyesindeki kitaplarını salon dışındaki TIXBOX gişesine teslim ettiler.

Kampanyaya destek olan taraftarlara kitap ayracı hediyesi...

Bu özel kampanyaya destek olan basketbolseverler, Anadolu Efes oyuncularına ait fotoğrafların basılı olduğu hediye kitap ayraçlarını da TIXBOX gişesinden teslim aldılar.

Ayrıca Bir Kitap da Sen Getir kampanyasına, Tofaş Spor Kulübü de destek vererek basketbolun sadece bir spor branşı olmadığını hatırlattı.

Anadolu Efes oyuncuları, kitap teslim edilen okulları ziyaret edecekler...

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Bryant Dunston’ın elçiliğini üstlendiği kampanya kapsamında toplanan tarih, edebiyat, sosyal bilimler, pozitif bilimler ve felsefe gibi pek çok konudaki kitaplar, kısa süre içerisinde ihtiyaç sahibi okullara gönderilecek.

Anadolu Efes oyuncuları da kitapların ulaştırılma sürecinde okullara giderek öğrencilerin unutulmaz bir gün yaşamasını sağlayacaklar.

Anadolu Efes Spor Kulübü, her yıl Kütüphaneler Haftası’nda Bir Kitap da Sen Getir kampanyasını gerçekleştirmeye devam edecek.

Etiketler:
  • Bir Kitap da Sen Getir