Basketbolseverlerle Marmara Forum'daki imza gününde buluştuk...

Anadolu Efesli taraftarlar, Marmara Forum ev sahipliğinde hayranı oldukları yıldızlarla bir araya geldi.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün başarılı basketbolcuları, Marmara Forum ev sahipliğinde düzenlenen İmza Günü’nde basketbolseverlerle bir araya geldiler ve taraftarlar hayranı oldukları yıldız isimlerle fotoğraf çektirme ve kendilerinden imza alma fırsatı buldular. Marmara Forum ve Anadolu Efes Spor Kulübü arasındaki işbirliğinin devamı kapsamında düzenlenen etkinliğe katılım çok yüksek olurken, taraftarlar etkinlikten iki saat önce uzun imza kuyrukları oluşturdular. Basketbolseverler, İmza Günü’nde kulüp maskotu Çaylak’la vakit geçirme imkanı da bularak kendisiyle bol bol fotoğraf çektirdiler. 

Etkinliğe katılım yüksek oldu

İmza Günü’nün başlamasına iki saat kala basketbolseverler uzun imza kuyrukları oluştururken, taraftarlar hayranı oldukları oyuncularla sohbet etme, fotoğraf çektirme ve kendilerinden imza alma fırsatı buldular.

Anadolu Efes Spor Kulübü maskotu Çaylak’ın da taraftarlarla bir araya geldiği organizasyonda, özellikle minik basketbolseverler Çaylak’la bol bol fotoğraf çektirdiler. 

"Abdi İpekçi Spor Salonu ve Marmara Forum'daki eğlence deneyimini aynı platformda buluşturacağız"

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Marmara Forum arasındaki işbirliğinin devam etmesi sebebiyle çok memnun olduklarını dile getiren Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı ise görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

“Geçtiğimiz sezon Marmara Forum ile yaptığımız partnerlik anlaşmasıyla birlikte bir 'ilk'e imza atmıştık. Çünkü ilk defa bir spor kulübüyle bir alışveriş merkezi, bu şekilde bir işbirliği gerçekleştirmişlerdi. 2016-2017 sezonunda da bu işbirliği çerçevesinde Abdi İpekçi Spor Salonu ve Marmara Forum'daki eğlence deneyimini aynı platformda buluşturacak,  basketbol kültürünü daha geniş kitlelere ulaştıracağız.”

"Basketbolseverlerin buluşma noktası haline geldik"

Bu işbirliği hakkında konuşan Marmara Forum Genel Müdürü Hakan Altın, alışveriş merkezinin bir taraftar buluşma noktası haline geldiğini söyledi.

Partnerlik anlaşmasının ikinci senesinde çıtayı daha da yükseğe koyduklarını ifade eden Altın, basketbol sporunun daha geniş kitlelere sevdirilmesi için eğlenceli ve spor dolu etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

Hakan Altın aynı zamanda 1 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçen Marmara Forum Yaşam Kart’ın ayrıcalıklarından Anadolu Efes Fan Club üyelerinin de yararlanacağını belirtti.

Gökçe Dayı ve Hakan Altın, etkinlik sonrasında iki saygın marka arasındaki işbirliğinin devamı sebebiyle Anadolu Efes formasıyla bir fotoğraf da çektirdiler.

Tüm basketbolseverlere Anadolu Efes posteri hediye edildi

Anadolu Efes taraftarları İmza Günü etkinlik sırasında Euroleague Store’u ziyaret ederek Turkish Airlines Euroleague ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satın alma, TIXBOX gişesinde de kombine ve maç bileti edinme imkanı da buldular.

Ayrıca herkese açık olan İmza Günü’ne katılan tüm basketbolseverlere, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2016-2017 sezonu posteri de hediye edildi. Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben de İmza Günü süresince yaptığı anonslarla etkinliğe renk kattı.

Anadolu Efes Spor Kulübü, sezon boyunca basketbolseverlere yönelik eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürerek, kendilerine keyifli günler yaşatmaya devam edecek. 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Marmara Forum
  • İmza Günü