“Bir Kitap da Sen Getir” Kampanyası’na Yoğun İlgi...

Kampanya kapsamında 4.000’den fazla kitap toplandı...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Kütüphaneler Haftası kapsamında üçüncü kez hayata geçirdiği “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası, 2 Nisan Pazar gününe farklı bir anlam kattı. Yüzlerce basketbolsever, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki Anadolu Efes – Gaziantep Basketbol karşılaşması öncesinde kitaplarını bağışlayarak maç biletlerini aldılar. Kampanya kapsamında 4.000’den fazla kitap toplanırken, toplanan kitaplar Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı aracılığıyla kısa süre içerisinde Türkiye’nin yedi bölgesindeki okullara dağıtılacak.

Sosyal sorumluluk projelerine en az sportif başarılar kadar değer veren Anadolu Efes Spor Kulübü’nün üçüncü kez gerçekleştirdiği “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası, basketbolseverlerden yine yoğun ilgi gördü.

Üçüncü kez gerçekleştirilen ve basketbolseverlerin; karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumda olan ilköğretim seviyesindeki kitapları, Abdi İpekçi Spor Salonu’na getirerek maç biletlerini aldıkları kampanyada, daha çok çocuğun ihtiyaç duydukları ve eğitim hayatlarına destek olacak kitaplara ulaşabilmesi konusunda farkındalık yaratıldı.

Kampanya kapsamında basketbolseverler, Anadolu Efes – Gaziantep Basketbol karşılaşmasını izlemek ve yurdumuzun dört bir yanındaki öğrencilere destek olabilmek için 4.000’den fazla kitabı Abdi İpekçi Spor Salonu’na getirdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü partnerlerinin de katkı sağladığı kampanyada çocuklar için tarih, sosyal bilimler, bilim-teknik, edebiyat, felsefe, çizgi roman, genel kültür ve eğitim kategorilerinde binlerce kitap bağışlandı.

Ayrıca kitap getiren basketbolseverlere, bu anlamlı kampanyanın hatırası olarak Anadolu Efes oyuncularının görsellerinin yer aldığı kitap ayraçları hediye edildi. Karşılaşma sonrasında yapılan anonsla da Bir Kitap da Sen Getir kampanyasına destek veren ve Gaziantep Basketbol karşılaşmasına gelen tüm basketbolseverlere teşekkür edildi.

Bu anlamlı kampanya kapsamında toplanan tüm kitaplar, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle kısa süre içerisinde Türkiye’nin yedi bölgesindeki okullara gönderilecek.

Etiketler:
  • Bir Kitap da Sen Getir