''Bir Kitap da Sen Getir'' Kampanyası’nda Toplanan Dört Binden Fazla Kitap Öğrencilere Ulaştırıldı...

Anadolu Efes Spor Kulübü, Kütüphaneler Haftası kapsamında gerçekleştirdiği “Bir Kitap da Sen Getir” Kampanyası’nda toplanan dört binden fazla kitabı, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerle buluşturdu. 2 Nisan 2017 tarihindeki Anadolu Efes - Gaziantep Basketbol karşılaşmasına bilet almak yerine kitap getirerek giriş yapan basketbolseverlerin hediye kitapları; Ağrı, Antalya, Bitlis, Çorum, Erzincan, Kocaeli, Kütahya, Tunceli ve Van’daki öğrencilerin eğitim hayatına destek olacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün her yıl Kütüphaneler Haftası kapsamında “Bu maça bilet yerine kitapla gelin” mottosuyla gerçekleştirdiği “Bir Kitap da Sen Getir” Kampanyası’nın üçüncü yılında toplanan karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumda olan ilköğretim seviyesindeki kitapları öğrencilere ulaştırıldı.

Dört binden fazla kitap Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle Ağrı - Yukarı Tavla Köyü İlkokulu, Antalya - Küçükköy Şehit Adem Yörük Ortaokulu, Bitlis - Hıdırşah İlkokulu, Çorum - Yavruturna Ortaokulu, Erzincan - Yalınca Ortaokulu, Kocaeli - Nenehatun İlkokulu, Kütahya - Şehitler Ortaokulu, Tunceli - Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Van - Galatasaray İlkokulu’na teslim edildi.

Anadolu Efes Spor Kulübü partnerlerinin de katkı sağladığı kampanyada basketbolseverler, öğrenciler için tarih, sosyal bilimler, bilim-teknik, edebiyat, felsefe, çizgi roman, genel kültür ve eğitim kategorilerinde binlerce kitap bağışlandı.

"Bir Kitap da Sen Getir" Kampanyası dördüncü kez Anadolu Efes - Tofaş maçında gerçekleştirilecek...

Anadolu Efes, "Bir Kitap da Sen Getir" Kampanyası'nı dördüncü kez Sinan Erdem Spor Salonu’nda Tofaş’a karşı oynayacağı maçta, 2018’in Mart ayında gerçekleştirecek.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ikinci yarısında oynanacak Anadolu Efes - Tofaş maçının günü ve saati Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanırken, Anadolu Efes bu kampanya ile bir kez daha öğrencilerin ihtiyaç duydukları ve eğitim hayatlarına destek olacak kitaplarla buluşmasına yardımcı olacak.



Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Bir Kitap da Sen Getir