BSL Altıncı Hafta Erteleme Maçında Onvo Büyükçekmece Basketbol’a Konuk Oluyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi altıncı hafta erteleme maçında Onvo Büyükçekmece Basketbol’a konuk oluyoruz. 6 Aralık 2022, Salı günü Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin dokuzuncu haftasında Pınar Karşıyaka’ya Sinan Erdem Spor Salonu’nda 111-112 mağlup olmuş, Onvo Büyükçekmece Basketbol ise Frutti Extra Bursaspor’u deplasmanda 103-91 yenmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde dokuzuncu haftanın ardından bir maçı eksik takımımız altı galibiyet ve iki mağlubiyet ile üçüncü, bir maçı eksik Onvo Büyükçekmece Basketbol ise bir galibiyet ve yedi mağlubiyet ile 16. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Onvo Büyükçekmece Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1640. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1500, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1501. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1500 karşılaşmada 1166 galibiyet, 331 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,73)

Anadolu Efes, Büyükçekmece Basketbol ile bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 14 karşılaşmada 13 galibiyet ve bir mağlubiyet elde etti.