BSL’de Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşıyoruz...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yedinci hafta maçında Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’a konuk oluyoruz. 18 Kasım 2018, Pazar günü Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 17:30’da başlayacak ve Tivibuspor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin altıncı haftasında Anadolu Efes, Türk Telekom’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda 87-59 mağlup etmiş, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ise Gaziantep Basketbol’a deplasmanda 76-60 yenilmişti. Ligde altıncı haftanın ardından Anadolu Efes dört galibiyet ve iki mağlubiyet ile üçüncü, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ise üç galibiyet ve üç mağlubiyet ile dokuzuncu sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1486. resmi maçına çıkacak. Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar 1355, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 22, Türkiye Kupası’nda 105, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1356. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1355 karşılaşmada 1043 galibiyet, 309 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 76,97)

Anadolu Efes, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ile bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı altı karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
  • Arel Üniversitesi Büyükçekmece