BSL’de Bursa Deplasmanındayız...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi dördüncü hafta maçında Frutti Extra Bursaspor’a konuk oluyoruz. 23 Ekim 2022, Pazar günü Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 18:00’de başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Darüşşafaka’yı Sinan Erdem Spor Salonu’nda 88-78 mağlup etmiş, Frutti Extra Bursaspor ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i deplasmanda 68-56 yenmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde üçüncü haftanın ardından takımımız üç galibiyet ile ikinci, Frutti Extra Bursaspor ise üç galibiyet ile birinci sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Frutti Extra Bursaspor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1635. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1495, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1496. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1495 karşılaşmada 1163 galibiyet, 329 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,79)

Frutti Extra Bursaspor ile bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynadığımız altı karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldık.