BSL’de Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’e Konuk Oluyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’e konuk oluyoruz. 19 Kasım 2023, Pazar günü Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yedinci hafta maçında Tofaş’ı Sinan Erdem Spor Salonu’nda 85-75 mağlup etmiş, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ise Fenerbahçe Beko’ya deplasmanda 90-64 yenilmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yedinci haftanın ardından takımımız altı galibiyet ve bir mağlubiyet ve averaj ile ikinci, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ise bir galibiyet ve altı mağlubiyet ile 15. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçı ile birlikte Türkiye’deki 1680. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1540, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1541. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1540 karşılaşmada 1199 galibiyet, 338 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,86)

Takımımız, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.