BSL’nin Beşinci Haftasında Bahçeşehir Koleji’ni Konuk Ediyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi beşinci hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk ediyoruz. 30 Ekim 2022, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 18:00’de başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Frutti Extra Bursaspor’a deplasmanda 86-88 mağlup olmuş, Bahçeşehir Koleji ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i evinde 79-78 yenmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde dördüncü haftanın ardından takımımız üç galibiyet ve bir mağlubiyet ile dördüncü, Bahçeşehir Koleji ise iki galibiyet ve iki mağlubiyet ile dokuzuncu sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji maçı ile birlikte Türkiye’deki 1636. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1496, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1497. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1496 karşılaşmada 1163 galibiyet, 330 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,74)

Bahçeşehir Koleji ile bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynadığımız yedi karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldık.

Anadolu Efes - Bahçeşehir Koleji karşılaşmasının basın broşürünü indirmek için tıklayın.