BSL’de konuğumuz Demir İnşaat Büyükçekmece...

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi altıncı hafta maçında Demir İnşaat Büyükçekmece’yi konuk ediyor. 13 Kasım 2016, Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak ve Lig TV 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin beşinci haftasında Tofaş’ı deplasmanda 89-83 mağlup eden Anadolu Efes beş galibiyet ile liderliğini sürdürürken, evinde Gaziantep’i 73-68 yenen Demir İnşaat Büyükçekmece ise üç galibiyet ve iki mağlubiyet ile sekizinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Demir İnşaat Büyükçekmece maçı ile birlikte Türkiye’deki 1405. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1281, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 99, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1282. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1281 karşılaşmada 993 galibiyet, 285 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,52)

Anadolu Efes ile Demir İnşaat Büyükçekmece arasında bugüne kadar oynanan iki karşılaşmadan da takımımız galibiyet ile ayrıldı.

Takımımız geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 91-61, ikinci yarıda Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı da 94-69 kazanmıştı.

Etiketler:
  • Spor Toto Basketbol Ligi
  • Demir İnşaat Büyükçekmece