BSL’de konuğumuz Yeşilgiresun Belediye...

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında Yeşilgiresun Belediye’yi konuk ediyor. 27 Kasım 2016, Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak ve Lig TV 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin yedinci haftasında Banvit’e deplasmanda 68-69 mağlup olan Anadolu Efes altı galibiyet ve bir mağlubiyet ile ikinci sırada yer alırken, evinde İstanbul BŞB’yi 82-67 yenen Yeşilgiresun Belediye ise beş galibiyet ve iki mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Yeşilgiresun Belediye maçı ile birlikte Türkiye’deki 1407. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1283, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 99, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1284. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1283 karşılaşmada 994 galibiyet, 286 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,47)

Anadolu Efes ile Yeşilgiresun Belediye arasında bugüne kadar oynanan iki karşılaşma da takımımız lehine sona erdi.

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezon ilk yarıda Giresun’da oynanan karşılaşmayı 73-69, ikinci yarıda İstanbul’da oynanan karşılaşmayı da 89-74 kazanmıştı.

Etiketler:
  • Yeşilgiresun Belediye
  • Spor Toto Basketbol Süper Ligi