“Bu maçtan öğrenmemiz gereken çok şey var...”

Türkiye Basketbol Ligi 15. hafta maçında Telekom’a 91-86 mağlup olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün zor bir maç oldu. Performansımız dördüncü çeyrekte çok düştü. Savunmamız da bu bölümde iyi değildi ve maç uzatmaya gitti. Telekom'u tebrik ederim. Bu maçtan öğrenmemiz gereken çok şey var. Son çeyrekte ve uzatma bölümünde rakibin üç sayılık atışlarına mani olamadık. Evimizde kaybettiğimiz ilk maçtı. Şimdi Euroleague’de oynayacağımız CSKA Moskova maçına kadar eksiklerimiz üzerinde çalışıp, bir an önce bunları düzeltmemiz gerekiyor çünkü Perşembe’ye kadar çok az zaman var. Şimdi CSKA Moskova maçına hazırlanacağız...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Öncelikle Telekom’u tebrik ederim. İyi basketbol oynadılar. Biz maça iyi başladık ama sonra farkı koruyamadık ve uzatmada maçı kaybettik. Çok kötü oynadık bugün ama üzülecek zamanımız yok. Önümüzde Euroleague’de CSKA Moskova maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz...”

Etiketler:
  • Telekom
  • Cedi Osman
  • Dusan Ivkovic