Doğuş Balbay, Metecan Birsen, Sertaç Şanlı ve Buğrahan Tuncer A Milli Takım’da...

2019 yılında düzenlenecek olan FIBA Erkekler Dünya Şampiyonası elemeleri kapsamında 14 Eylül’de Ankara’da Karadağ ve 17 Eylül’de deplasmanda Slovenya ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan kadroya göre A Milli Takım kadrosuna takım kaptanımız Doğuş Balbay ile birlikte yeni transferlerimizden James Metecan Birsen, Sertaç Şanlı ve Ahmet Buğrahan Tuncer davet edildi.

31 Ağustos - 15 Eylül 2019 tarihleri arasında Çin’de düzenlenecek olan şampiyona vizesini elde etmek için Eylül ayı içinde Karadağ ve Slovenya ile karşılaşacak olan A Milliler, 13 Ağustos’ta toplanarak İstanbul’da kampa girecek.

19 Ağustos’ta hazırlıklarının ikinci etabı için Slovenya’ya gidecek olan A Milli Takım, 30 Ağustos’tan itibaren çalışmalarına İstanbul’da devam edecek. 7 - 8 Eylül tarihleri arasında Almanya’da Çekya, İtalya ve ev sahibi Almanya’nın katılacağı özel bir turnuvada mücadele edecek olan A Milliler, 10 - 13 Eylül'de Ankara’da düzenlenecek olan hazırlık kampıyla çalışmalarını tamamlayacak.

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Sertaç Şanlı
  • Buğrahan Tuncer
  • James Metecan Birsen