Doğuş, Birkan ve Cedi lösemili çocuklar ile bir araya geldi...

Anadolu Efes’in yıldız oyuncuları Doğuş Balbay, Birkan Batuk ve Cedi Osman bugün (23 Nisan Çarşamba) lösemili çocuklar ile bir araya geldi.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün doğal beslenme destek ürünleri sponsoru olan GNC, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları lösemi hastası kardeşleriyle bir araya getirerek onlara eşsiz bir deneyim yaşattı. Anadolu Efes’in başarılı oyuncuları Doğuş Balbay, Birkan Batuk ve Cedi Osman ile Efes Kızları ve maskot Çaylak lösemi hastası çocuklara moral desteği sağladı.

27 Nisan’a kadar devam edecek olan organizasyonda GNC Türkiye, Buyaka AVM içinde kurduğu basketbol sahasında şut atışı yarışması ve Military Kids gibi spor aktiviteleri düzenleyerek çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

Organizasyonun ilk gününde çocuklar ile bir araya gelen Doğuş, Birkan ve Cedi tüm çocuklara açık olan Buyaka içindeki basketbol sahasında çocukların eğlencesine ortak oldu. Çocuklar aynı zamanda oyuncu ağabeylerinden imza alıp fotoğraf çektirirken, GNC de miniklere özel ürünler hediye etti.

Etkinliklerde Anadolu Efes’li taraftarlar da unutulmadı. Organizasyon süresince açık kalacak Anadolu Efes standından 2014-15 sezonu için kombine kart alan tüm taraftarlara GNC multivitamin hediye edilecek.