Doğuş, Cedi, Furkan ve Can Maxim A Milli Takım Aday Kadrosu’nda...

31 Ağustos - 17 Eylül tarihleri arasında ülkemizin bir grup maçlarına ve finallerine ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Takım Aday Kadrosu açıklandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan kadroya göre A Milli Takım aday kadrosunda Anadolu Efes’ten Doğuş Balbay, Cedi Osman, Furkan Korkmaz ve Can Maxim Mutaf yer alıyor. Ayrıca A Takım fizyoterapistimiz Murat Çağlar da A Milli Takım sağlık ekibinde görev yapacak.

A Milli Takım, 17 Temmuz Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda toplanarak hazırlıklarına başlayacak ve 23 Temmuz Pazar günü kondisyon çalışmaları için İtalya’ya gidecek. Bormio’da kuvvet ağırlıklı antrenmanlar yapacak olan milliler, burada ayrıca İsviçre ile de 3 Ağustos Perşembe günü ikili temas maçında karşılaşacak.

5 Ağustos Cumartesi günü yurda dönecek olan A Milli Takım Aday Kadrosu, 10 Ağustos Perşembe günü bir kez daha İtalya’ya gidecek ve ev sahibi İtalya’nın yanı sıra Finlandiya ve Nijerya’nın da yer alacağı hazırlık turnuvasına katılacak. İtalya’dan direkt olarak Çekya’ya geçecek olan millilerimiz, 16 Ağustos Çarşamba günü ev sahibi Çekya ile ikili temas mücadelesinde karşılaşacak. Aynı gece İstanbul’a dönecek olan A Milliler, 18 Ağustos Cuma günü İsrail’e gidecek ve burada özel turnuvaya katılacak.

A Milli Erkek Takımımız 21 Ağustos Pazartesi günü yurda dönecek ve Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık karşılaşmalarını İstanbul’da 24 Ağustos Perşembe günü Ukrayna ve 26 Ağustos Cumartesi günü Karadağ ile yapacak. A Milliler, katılacağı özel turnuvaların ardından Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını İstanbul’da tamamlayacak.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Doğuş Balbay
  • Cedi Osman
  • Furkan Korkmaz
  • A Milli Takım
  • Can Maxim Mutaf
  • Murat Çağlar