Dusan Ivkovic: ''40 dakika boyunca çok dikkatli olmalıyız...''

Euroleague Top 16 F Grubu 14. ve son hafta maçında 9 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe ile mücadele edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Top 16’nın son haftasında çok önemli bir maça çıkacağız. Oyun kontrolüne ve konsantrasyonuna, hem hücum hem savunmada oyun içi iletişimimize çok dikkat etmeliyiz. Fenerbahçe Top 16’nın ikinci yarısında Olympiacos ve CSKA Moskova maçlarında çok iyi sonuçlar aldı. Biz 40 dakika boyunca çok dikkatli olmalıyız. Bu maçı kazanarak play-off’lara yükselmek istiyoruz...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Fenerbahçe çok formda bir takım. Önemli silahları var ve oyunun iki tarafını da iyi oynuyorlar. Bu sezon Fenerbahçe ile üç kez karşılaştık ve ikisini kazandık. Bu karşılaşmanın bizim için önemi daha farklı çünkü kazanırsak bir üst tura yükseleceğiz. Biz de maçın ne derece önemli olduğunun farkındayız. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaparak bu karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Kazanmak için gideceğiz...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Fenerbahçe
  • Dusan Ivkovic
  • Furkan Korkmaz