Dusan Ivkovic: “Bir haftada üç önemli maç kazandık...”

Türkiye Basketbol Ligi 29. hafta maçında Beşiktaş’ı 83-79 mağlup eden Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Çok zor bir mücadele oldu. İlk üç periyotta Beşiktaş daha iyi olan taraftı. Oyun kontrolü bizden daha iyiydi. Biz ise çok boş atışlar kaçırdık, hızlı hücumlarda top kayıpları yaptık ve enerjimiz yok gibiydi. Bir sonraki bölümde yani son çeyrek ve uzatma dakikalarında takım oyunu oynadık, hiç pes etmedik ve bu 15 dakikada 34-18’lik bir skor yakaladık. Beşiktaş’ı ilk 30 dakikada ortaya koyduğu oyundan dolayı tebrik ederim. Çalışmaya devam etmeliyiz. Cedi Osman’ın sakatlığı ciddi görünüyor. Durumu yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak. Bizim için başarılı bir hafta oldu. Fenerbahçe, Darüşşafaka ve Beşiktaş’a karşı olmak üzere üç önemli maç oynadık, şimdi yarından itibaren Telekom maçın hazırlanmalıyız...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan Batuk ise toplantıda şöyle konuştu: “Fenerbahçe ve Darüşşafaka ile oynadığımız deplasman maçlarında karakter koyarak iyi galibiyetler aldık. Bugün zor bir maç olacağını biliyorduk. Beşiktaş da play-off mücadelesi yapıyor. Biz maalesef deplasmanda yaptığımız sert savunmayı bugün evimizde yapamadık. İlk üç periyotta hep geride geldik. Son çeyrek ve uzatma bölümünde iyi savunma ve performans ile maçı kazandık. Son hafta kaybetmezsek play-off öncesinde ilk ikinin içinde olacağız. Play-off’lara hazır girmek istiyoruz...”
Etiketler:
  • Dusan Ivkovic