Dusan Ivkovic: “Bu sezon ilk kez 40 dakika boyunca oyun kontrolünü bırakmadık...”

Spor Toto Basketbol Ligi 16. hafta maçında Torku Konyaspor’u deplasmanda 85-52 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Öncelikle ifade etmek isterim ki bu sezon ilk defa 40 dakika boyunca oyun kontrolünü elimizde bulundurduğumuz bir oyun oynadık. 12 oyuncumuz süre aldı ve 11 oyuncumuz skor buldu. Diğer bir taraftan çok tecrübeli bir takım ile oynadık. Gelecek için kurulmuş ve geleceğe dair planları olan bir takım Torku Konyaspor. Biz bugün iyi savunma yaptık. Bizim tarafımızdan baktığımız zaman hedefimize gittikçe yaklaşıyoruz. Şu an sezonun ortasındayız ama giderek daha iyi bir takım oluyoruz. Torku Konyaspor’a gelecekte iyi şanslar diliyorum. Ayrıca eklemek isterim ki Konya seyircisi çok bilinçli ve basketbolu çok iyi biliyor. Sahada her mücadeleye çok iyi tepki gösterdiler. Diyebilirim ki çoğu takımın sahip olmadığı bir taraftar topluluğu vardı bugün. Önümüzde Euroleague’de Fenerbahçe ile oynayacağımız çok büyük bir maç var. Yarından itibaren bu maç için çalışmalara başlayacağız...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Ahmet Düverioğlu ise toplantıda şöyle konuştu: “Biz bugün çok iyi oynadık. Biz genç oyuncular olarak çok iyi süreler aldık. Bu maçın önemini ve kolay olmayacağını biliyorduk. Savunma üzerine yoğunlaştık. Torku Konyaspor’a bundan sonrası için başarılar dilerim. Şimdi Euroleague’deki Fenerbahçe maçı için hazırlıklarımıza başlayacağız...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Ahmet Duverioğlu