Dusan Ivkovic: “Bugün ortaya koyduğumuz oyundan memnunum...”

Spor Toto Basketbol Ligi 19. hafta maçında Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol’u 94-69 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün çok ciddi oynadık ve maça çok iyi başladık. Savunmada da çok iyiydik. Maçın başında uzun bir süre rakip takımı dokuz sayıda tuttuk. Bugün 30 sayıyı hızlı hücumlardan ve 20 sayıyı da aldığımız hücum ribauntlarından bulduk. Bugün 12 oyuncumuz da forma giyme şansı elde etti. Euroleague’de haftanın maçında oynayacağımız Lokomotiv Kuban karşılaşması öncesinde ortaya koyduğumuz oyundan memnunum. Euroleague’de grubumuzdaki konumumuzdan memnun değilim ama kalan maçlarda en iyi performansımızı sergileyeceğiz ve takım oyunu oynayarak en iyi şekilde mücadele edeceğiz...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Oğulcan Baykan ise toplantıda şöyle konuştu: “Öncelikle rakip takımı tebrik ederim. Biz bugün iyi mücadele ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Morale ihtiyacımız vardı. Şimdi Euroleague’de oynayacağımız Lokomotiv Kuban maçına odaklanacağız...”

Etiketler:
  • Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol