Dusan Ivkovic: ''Çok önemli bir takım ile arka arkaya ikinci kez karşılaşacağız...''

Euroleague Top 16 turu üçüncü hafta maçında 15 Ocak Cuma günü Darüşşafaka Doğuş’u konuk edecek edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi’nin maç programı doğrultusunda çok önemli bir takım ile arka arkaya ikinci kez karşılaşacağız. Darüşşafaka Doğuş Euroleague tecrübesi olan bir çok oyuncuya sahip çok güçlü bir ekip. Spor Toto Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz Pazartesi günü onları yendik ama oyun kontrolümüz umduğumuz seviyede değildi. O maçtan gerekli dersleri çıkartmalıyız. Cuma günü ikinci maçta oyunu çok daha iyi kontrol etmeliyiz. Büyük bir mücadele olacak...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de bu hafta rakibimiz bilindiği gibi Darüşşafaka Doğuş. Hafta başında Spor Toto Basketbol Ligi’nde her ne kadar onları yenmiş olsak da bu maçın havası farklı. Sonuçta Euroleague maçı. Çok yetenekli ve derin bir kadrolaya sahipler. Bizim kadar onların da Top 8 hedefleri var. Maalesef Euroleague’de geçen hafta şanssız bir yenilgi aldık. Şimdi o mağlubiyeti telafi etmek için tüm konsantrasyonumuz bu maça yönelik olacak. Her dakika mücadele ederek evimizde seyircimizin önünde sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Furkan Korkmaz