Dusan Ivkovic: ''Çok önemli ve zorlu bir mücadeleye çıkacağız...''

Euroleague Birinci Tur B Grubu sekizinci hafta maçında 3 Aralık Perşembe günü Hırvatistan’ın Cedevita Zagreb takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Perşembe günü Anadolu Efes için de, Cedevita Zagreb için de çok önemli bir maç olacak. Her iki takım da kritik noktada. Sezonun üçüncü haftasında evimizde Cedevita Zagreb mağlubiyeti ile başlayan üç maçlık yenilgi serimiz olmuştu. Cedevita Zagreb’in de bu galibiyet ile üç maçlık galibiyet serisi olmuştu. Şimdi çok önemli ve zorlu bir mücadele olacak. Thomas Heurtel’in sakatlığı ile ilgili problemimiz var. Durumu netlik kazanmadı. Zorlu ve iyi bir mücadele olacak...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Dario Saric ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Cedevita Zagreb çok iyi bir takım. Bu sezon onlarla ikinci kez karşılaşacağız. Daha önce de Cedevita Zagreb’e karşı oynadım, oyuncularını da tanıyorum. Takım oyununu iyi oynuyorlar. Eğer biz EA Milano maçının ikinci çeyreğinde ya da İstanbul BŞB maçının ikinci yarısında ortaya koyduğumuz performansı sergilersek Cedevita Zagreb maçı bizim için kolay geçecektir. Şu an grupta iyi bir pozisyonda değiliz. Kalan her maç için savaşmalıyız. Takımımız çok yetenekli oyunculardan kurlu ve Cedevita Zagreb maçından başlayarak her maç elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız...”

Etiketler:
  • Dario Saric
  • Dusan Ivkovic