Dusan Ivkovic: ''Evimizdeki ilk maçta güzel bir mücadele olacak...''

Euroleague 2015-16 sezonu ilk turu ikinci hafta maçında 22 Ekim Perşembe günü İtalya’nın EA Milano takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

Euroleague 2015-16 sezonu ilk turu ikinci hafta maçında 22 Ekim Perşembe günü İtalya’nın EA Milano takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “‎Euroleague’de her maç çok önemli. Karşıyaka, Limoges ve Galatasaray ile oynadığımız üç zorlu maçtan üç galibiyet çıkardık. Ama problemlerimiz de var. Galatasaray maçından önce Thomas Heurtel ve Birkan Batuk enfeksiyondan dolayı oynayamadılar. Perşembe günü bizimle olabilecekler mi bilemiyorum. Yoğun bir antibiyotik tedavisi uyguluyor sağlık ekibimiz. EA Milano maçına gelecek olursak öncelikle takım olarak hazır olmalıyız. İtalyan ekibi yetenekli oyunculardan kurulu ve başlarında çok saygı duyduğum baş antrenör Jasmin Repesa var. Oyuncuları her pozisyonda çok yetenekli ve Euroleague tecrübesine sahipler. Evimizde oynayacağımız ilk maçta yüksek seviyeli ve güzel bir mücadele olacağını düşünüyorum. Seyircilerimize iyi bir performans sunmalıyız, onların da bizi iyi destekleyeceğini düşünüyorum, onları çok seviyorum...”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “EA Milano maçı Euroleague’de evimizde oynayacağımız ilk maç olacak. Geçtiğimiz hafta Fransa’da Limoges karşısında çok güzel bir galibiyet aldık. Şimdi o maçın devamını getirerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. EA Milano yeni transferleri ile iyi bir takım, hazırlık maçlarında da çok iyi sonuçlar aldılar. Kendi seyircimizin önünde çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Seyircimizin de desteği ile hedeflediğimiz galibiyete ulaşmak ve evimizde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz...”

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Dusan Ivkovic