Dusan Ivkovic: ''Hızlı hücumlara karşı çok dikkatli olmalıyız...''

Euroleague Top 16 F Grubu sekizinci hafta maçında 27 Şubat Cuma günü İspanya’nın Laboral Kutxa takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Laboral Kutxa ilk tura oranla şu an daha iyi durumda. Gerek Euroleague’de gerek İspanyol Ligi’nde daha iyi basketbol oynuyorlar. Fenerbahçe karşısında maçı kazanabilecek iki atış bulmuşlardı. Çok iyi oynuyorlar. CSKA Moskova ve Olympiacos maçlarında da üç periyodu kontrol altında tutmuşlardı. Hücum ribauntlarında üst sıradalar. Hızlı hücumları penetrelerle ya da erken üç sayılık atışlarla sonuçlandırarak çok iyi uyguluyorlar. Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız ve oyun kontrolünü elimizden bırakmamalıyız. Cuma günü güzel ve zorlu bir maç olacak...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Milko Bjelica ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bu maç bizim için çok önemli. Laboral Kutxa bir üst tura yükselmek için savaşan ve bizim direkt rakiplerimizden biri. Türkiye Kupası'nı kazanmanın duygu yoğunluğu ile belki kupa sonrasındaki ilk maç zorlu olabilir bizim için ama bu duruma imkan vermemek için çok dikkatli olmalıyız ve tamamen konsantre olmalıyız. Zorlu bir mücadele olacak ama seyircimizin önünde galibiyetten başka bir düşüncemiz yok.”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic