Dusan Ivkovic: ''İyi savunma yapmalıyız...''

Euroleague ilk tur beşinci hafta maçında 14 Kasım Cuma günü İspanya’nın Real Madrid takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te coach Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’in beşinci haftasında Avrupa’nın en yetenekli takımlarından biri olan Real Madrid’i konuk edeceğiz. Her şeyden önce iyi bir maç çıkarmalıyız. Zalgiris Kaunas’a karşı evimizde kaybettikten sonraki ilk iç saha maçımız olan Real Madrid mücadelesinin önemi arttı. Real Madrid Euroleague’de ilk dört haftanın ardından bir çok kategoride lider durumda bulunuyor. Maç başına 96 sayı ile en çok sayı atan takım, maç başına 26 asist ile en çok asist yapan takım ve yine maç başına 9.5 top kaybı ile en az top kaybeden takım konumundalar. Bu yüksek rakamlara ulaşmalarına izin vermemeliyiz ve iyi savunma yapmalıyız. Maçın kontrolünü elimizde bulundurmalıyız ve ikili oyunlarda onları durdurmalıyız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncularından Stratos Perperoglou ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Cuma günü Real Madrid ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Real Madrid çok formda bir takım, iyi oynuyorlar. Zalgiris Kaunas’a iki hafta önce evimizde kaybettikten sonra kendi sahamızda yenilmek istemiyoruz. Takımda bazı sakat oyuncular var ama biz sahaya çıkıp galip gelmek için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız...”

Etiketler:
  • Stratos Perperoglou
  • Dusan Ivkovic