Dusan Ivkovic : ''Karşımızda çok güçlü bir rakip olacak...''

Euroleague Top 16 F Grubu üçüncü hafta maçında 15 Ocak Perşembe günü Rusya’nın CSKA Moskova takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Türkiye Ligi’nde son 11 dakikasına 18 sayı ile önde girdiğimiz maçı garip bir şekilde kaybettik. Şimdi Euroleague’de CSKA Moskova’yı konuk edeceğiz. Sahada karşımızda çok güçlü bir rakip olacak. CSKA Moskova şu an Avrupa’nın en iyi takımı. Bu sezon oynadığı maçlar bunu gösteriyor. Maç başına 88,58 sayı atarak ve boyalı alanda % 50,13 isabet bularak bu iki kategoride lider, ve maç başına 22,25 asist ile de bu sıralamada ikinci durumdalar. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koymalıyız. CSKA Moskova ayrıca çok tecrübeli bir takım. Özellikle set oyunlarına çok iyi hazırlanmalıyız ve maçın temposunu biz belirlemeliyiz. Sahada büyük bir mücadele olacak...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Matt Janning ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zor bir maç olacak. CSKA Moskova Euroleague’de bu sezon oynadığı tüm karşılaşmalardan galip ayrıldı. Çok tecrübeli ve tehlikeli bir takım olduklarını biliyoruz. Takım oyunumuzu sergilemeliyiz ve son saniyeye kadar savaşmalıyız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile bu önemli karşılaşmadan galip ayrılacağımıza inanıyorum...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Matt Janning