Dusan Ivkovic: ''Kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koymalıyız...''

Euroleague ilk tur sekizinci hafta maçında 4 Aralık Perşembe günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Haftanın maçında Zalgiris Kaunas ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Zalgiris Kaunas saygı duyduğumuz bir takım ve ilk turun üçüncü haftasında İstanbul’da onlara mağlup olmuştuk. Bu maça elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanmalıyız. İçinde bulunduğumuz dönemde sakat oyuncularımızın çokluğundan dolayı takım olarak çalışmakta zorlanıyoruz. Cedi hafta sonu Türkiye Ligi’nde oynadığımız karşılaşmada sakatlandı, bilindiği gibi Krstic’in uzun dönemli bir sakatlığı mevcut ve Janning’in de durumu kritik. Perşembe akşamı Kaunas’da zor bir mücadele olacak ama iyi oynamalıyız ve kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koymalıyız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Deniz Kılıçlı ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zalgiris ile İstanbul’da oynadığımız ilk maçı kaybetmiştik. Deplasmanda oynayacağımız bu maça çok iyi çalışmalıyız. İlk maçta neleri eksik yaptığımızı biliyoruz. Bu eksiklerimizin üzerinde çalışarak ve elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak Zalgiris’i deplasmanda mağlup etmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • Deniz Kılıçlı
  • Dusan Ivkovic