Dusan Ivkovic: ''Kupada favori yok...''

Türkiye Kupası Sekizli Finalleri’nde 19 Şubat Perşembe günü Galatasaray ile mücadele edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic turnuvanın zorlu geçeceğini, katılan tüm takımların çok güçlü olduğunu ve kupada favori takımın olmadığını ifade etti.

Gaziantep’te organize edilecek olan sekizli finallerin sekiz güçlü takımın katılımı ile bir basketbol şenliğine dönüşeceğini belirten Ivkovic, “Sekiz çok güçlü takımın katılacağı, antrenörlerin, oyuncuların ve seyircilerin katılımı ile arkadaşlık ortamında kaliteli bir turnuva olacak.” dedi.

Hazırlıklarını en iyi şekilde yapan, en iyi durumda olan ve biraz da şansı olan takımın kupaya uzanacağını düşündüğünü ifade eden başantrenör, “Zor olacağını biliyorum ama bunu başarmayı çok istiyoruz ve kupa sevinci yaşamayı arzu ediyoruz.” dedi.

Kupada sonuna kadar giden takımın üç günde dört maç yapacağının altını çizen Ivkovic, çeyrek finaldeki Anadolu Efes - Galatasaray eşleşmesinin çok zorlu geçeceğini söyledi ve sözlerini şöyle tamamladı: “Galatasaray çok tecrübeli bir takım. Bence bu kupada favori yok. Bu tip organizasyonlar geleneksel olarak sürprizlere her zaman açıktır...”

Etiketler:
  • Türkiye Kupası
  • Dusan Ivkovic