Dusan Ivkovic: ''Maç boyunca oyun kontrolü bizde olmalı...''

Euroleague Top 16 F Grubu 13. hafta maçında 3 Nisan Cuma günü İtalya’nın EA Milano takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Son dönemde iyi basketbol oynayan bir ekip olan EA Milano ile kendi evimizde karşılaşacağız. Bireysel olarak çok yetenekli oyuncuları var. Tüm maç boyunca oyunun kontrolünü elimizde tutmalıyız. Maçın parametrelerini elimizde tutmak için ekstra güç ve efor sarf etmeliyiz. Kazanmak ve play-off’lar için pozisyonumuzu korumak istiyoruz...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Dario Saric ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Türkiye Kupası maçlarından sonra performansımızda bir miktar düşüş oldu. Takımımızın başında çok iyi bir antrenör var ve takımımız çok iyi oyunculardan kurulu. Bizim kötü oynamak için hiçbir mazeretimiz yok. Türkiye Ligi’nde son oynadığımız Banvit karşılaşmasının özellikle ilk yarısında basketbolumuzu üst seviyeye çıkardığımızı düşünüyorum. Top 16’nın 13. haftasında kendi evimizde EA Milano ile yapacağımız maç büyük bir mücadeleye sahne olacak. Maçın son düdüğüne kadar savaşıp kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Dario Saric
  • Dusan Ivkovic
  • EA Milano