Dusan Ivkovic: ''Maçın kilit noktası ikili oyun savunmamız olacak...''

Euroleague Top 16 F Grubu 12. hafta maçında 26 Mart Perşembe günü Yunanistan’ın Olympiacos takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bu maç hem Anadolu Efes hem Olympiacos için çok büyük önem taşıyor. Olympiacos’ta Spanoulis’in sakatlığı sonrasında bize karşı forma giyeceğini tahmin ediyorum. Geçtiğimiz hafta Laboral Kutxa deplasmanında kaybettiler, sıralamadaki konumları itibariyle bu maç onlar için de çok önemli hale geldi. Oyun kontrolümüzün çok iyi olması gerekiyor. Maçın bizim için kilit noktası Spanoulis’in ikili oyun savunması ve oyun kontrolümüz olacak...”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Artık Top 16’da sona yaklaşıyoruz ve bu yüzden her maçın önemi giderek artıyor. Olympiacos karşısında deplasmanda çok ciddi bir maça çıkacağız. Bu maçtaki tek hedefimiz galibiyet. Olympiacos da, biz de son dönemde performans anlamında bir düşüş yaşadık belki ama 40 dakika boyunca hangi takım direnç gösterip ayakta kalırsa bu önemli maçta galip gelecektir ve o galip gelen tarafın Anadolu Efes olmasını umuyorum. Maça kadar önümüzdeki süreçte en iyi şekilde hazırlanıp mücadeleye en konsantre halimiz ile çıkıp evimize galibiyet ile dönmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Doğuş Balbay
  • olympiacos
  • Dusan Ivkovic