Dusan Ivkovic: “Play-off’lara en hazır şekilde girmeliyiz...”

Türkiye Basketbol Ligi 27. hafta erteleme maçında Darüşşafaka’yı 83-61 mağlup eden Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bizim için iyi bir maç oldu, iyi bir performans sergiledik. Bu ay içinde iyi maçlar çıkardık. Bugün maçı kazanmayı hak ettik. İlk çeyrekte oyunu çok iyi açtık. Kadrodaki tüm oyuncularımız forma giyme şansı buldu. Maç sonunda oluşan 22 sayılık fark büyük bir fark olarak görülebilir ama Darüşşafaka da iyi mücadele etti ve bu farkı hak ettik. Önümüzde ligde normal sezonda son iki maç kaldı. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve play-off’lara en hazır halde girmeliyiz...”

Lacivert beyazlıların genç oyuncusu Okben Ulubay ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugün savunmada çok iyi işler yaptık ve bu hücuma da yansıdı. Sonuca beklediğimizden daha rahat ulaştık. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştik. Darüşşafaka’nın çok iyi kısa oyuncuları var. Onları iyi savunarak durdurduk ve kazanmasını bildik.”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Darüşşafaka