Dusan Ivkovic: ''Yüksek tempoda oynamak için kontrolü elimize almalıyız...''

Euroleague Top 16 F Grubu yedinci hafta maçında 13 Şubat Cuma günü Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Zorlu bir mücadele olacak. Bu maç Türkiye Ligi’nin ilk yarısında oynadığımız ve farklı kazandığımız maçtan daha değişik olacak. Grubumuzda çetin bir mücadele var. Fenerbahçe Top 16’da deplasmanda hiç yenilmedi. Oyunu iyi kontrol ediyorlar. Bizim açımızdan bakarsak maçı yüksek tempoda oynamak için oyunun kontrolünü elimize almalıyız. Güzel bir maç olacak...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Fenerbahçe güçlü bir takım. Biz oynadığımız karşılaşmaların öncesinde hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Karşılaşma sonunda istediğimiz sonuca ulaşmak için oyunun kontrolünü elimizde tutmamız gerekiyor. Maçın son düdüğüne kadar mücadele edip, sahadan galibiyet ile ayrılan taraf olmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Furkan Korkmaz