Ergin Ataman: “Ciddi anlamda gerekli tedbirleri alacağız...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 23. hafta maçında Muratbey Uşak’ı deplasmanda 81-78 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Öncelikle Muratbey Uşak takımını kutluyorum. Küme düşme potasına çok yakın olmalarına rağmen müthiş bir mücadele gösterdiler. Aslında bu maçın hakkı da tamamen onlarındı. Maçın sonunda şans bizim yanımızdaydı ve maç boyunca Simon’un attığı çok ekstra üçlüklerle maçı kazandık. Tabi ki takımın Barcelona yenilgisinden sonra böyle bir reaksiyon vermesini hiç beklemiyordum. Ciddi anlamda gerekli tedbirleri alacağız. Kulüp nezdinde gerekli raporumu vereceğim. Şunu söylemek isterim ki az önce televizyon yayınında da söyledim; evet şampiyonluğa oynuyoruz ama bu karakter devam ettiği sürece sezon sonunda bu takımda taş taş üstünde kalmayacak. Bunu herkes bilsin. Mücadele eden, savaşan oyuncular istiyorum ama maalesef bunu bir türlü göremiyoruz. Bugün de aynı şekilde oldu. Bizim için felaket bir maç olduğunu söyleyebilirim.”

Oyuncumuz Brock Motum ise toplantıda şöyle konuştu: “Kazandık ama gurur duyulacak bir durum yok. Takımca kötü bir performans ortaya koyduk. Baştan sona kötü olduğumuzu söyleyebilirim. Simon, çok önemli atışları sayıya çevirdi. Ama biz maçları bu şekilde son anlara bırakmamalıyız. Maça sert başlamalıyız ve erken koparmalıyız. Bugün bunu yapamadık. Çalışmaya devam etmeliyiz.”

Etiketler:
  • Brock Motum
  • Ergin Ataman