Ergin Ataman: ”Tüm oyuncularımızı oynatma şansına sahip olduk...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 15. hafta maçında Afyon Belediyespor’u 97-78 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Afyon Belediyespor takımının bazı sıkıntıları var. İki Amerikalı oyuncuları geçen hafta içinde takımdan ayrılmış. Maç çok düşük tempoda geçti. Biz de tüm oyuncularımızı oynatma şansına sahip olduk. Genç oyuncularımızı oynattık. Bu akşam özellikle Metecan çok ciddi katkı verdi. Diğer genç oyuncularımız Ömercan ve Mustafa’ya süre verdik. Bizim için bir antrenman maçı niteliğinde bir lig maçı oldu. Ligin ilk devresini ikinci sırada bitirdik. Lider Fenerbahçe’nin sadece bir puan gerisindeyiz. İkinci yarıda mücadelemiz devam edecek.”

Oyuncumuz Metecan Birsen ise toplantıda şöyle konuştu: “Ligin ilk yarısını galibiyet ile tamamlamak bizim için önemliydi. Bu yüzden mutluyuz. Maçın başından itibaren mücadelemizi sahaya yansıttık. Tüm Türk oyuncuların oynaması bizim için önemliydi. İyi katkı verdiğimizi düşünüyorum. Her maça hazır bir şekilde çıkmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Euroleague’de önümüzde Darüşşafaka Tekfen maçı var. Yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.”

Etiketler:
  • Ergin Ataman
  • Metecan Birsen