Eski Puanlarla Vedalaşma Zamanı!

Sezon içerisinde evimizde oynadığımız maçlara gelerek topladığın Fan Club puanlarının geçerlilik süresi 2 yıl. Yani 2016-2017 sezonunda toplayıp harcamadığın puanların varsa bu sezon da kullanabileceksin.

Bu sebeple eğer 2015-2016 sezonu ya da daha önceden kazanıp hala harcamadığın puanların varsa, 30.09.2017 tarihinde silinecek ve geçen sezonun puanlarına bu yıl kazandığın yeni puanları eklemeye devam edeceksin. Herhangi bir kampanyaya katılarak harcadığın puanlar en eskilerden başlayarak yakılıyor. Yani geçen sezon topladığın 200 puan, bu sezon da topladığın 300 puanın var ve sen 250 puanlık bir kampanyaya katıldın. Bu durumda 200 puanın eski sezondan, 50 puanın da bu yılki sezondan silinecek. yani gelecek sezona başlarken silinmesi gerekli puanın kalmamış olacak. "İyi de ben hangi puanı ne zaman kazandım hatırlamıyorum ki"  diyorsan detaylara Anadolu Efes Spor Kulübü mobil uygulamasındaki Fan Club profilinden ulaşabilirsin.

Haydi, sen de sezon başlamadan uygulamaya girecek yeni kampanyaları kaçırma ve eski puanlarınla vedalaşmak zorunda kalma!

Etiketler:
  • Anadolu Efes Fan Club