Euroleague’de İlk Yarının Son Maçında Brose Bamberg’i Ağırlıyoruz...

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 15. hafta karşılaşmasında 29 Aralık 2017, Cuma günü Almanya’nın Brose Bamberg takımını konuk ediyor. Anadolu Efes partnerlerinden KIA’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan KIA, basketbolseverlerin Ataköy-Şirinevler metro ve metrobüs duraklarından Sinan Erdem Spor Salonu’na konforla ulaşabilmesi için Niro araçlarını tahsis edecek. KIA ayrıca, basketbolseverlerin salona giriş yaptıkları andan itibaren eğlence ve coşkuyla buluşmasına da yardımcı olacak.

Anadolu Efes Fan Club üyeleri de bu maç öncesinde Atrium Teras Bistro’da buluşabilecek. Taraftarlar, metro-metrobüs duraklarına 2, Sinan Erdem Spor Salonu’na ise 5 dakika yürüme mesafesinde olan Atrium Teras Bistro’da yapacakları harcamalarda yüzde 20 indirimden faydalanabilecek.

Avrupa arenasındaki 606. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 605 karşılaşmada 336 galibiyet ve 269 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 55,5) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 358. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 357 karşılaşmada 179 galibiyet ve 178 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 50,1) elde etti.

Anadolu Efes ile Brose Bamberg Avrupa kupalarında bugüne kadar altı kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de oynanan altı karşılaşmanın ikisi Anadolu Efes, dördü Brose Bamberg lehine sona erdi.

Turkish Airlines Euroleague’in 14. haftasında Anadolu Efes, Yunanistan’ın Olympiacos takımına Sinan Erdem Spor Salonu’nda 61-58 mağlup olmuş, Brose Bamberg ise İspanya’nın Real Madrid takımına evinde 81-66 yenilmişti. Euroleague’de 14. hafta sonunda Anadolu Efes üç galibiyet ve 11 mağlubiyet ile 16. sırada, Brose Bamberg ise altı galibiyet ve sekiz mağlubiyet ile 11. sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Brose Bamberg