Final Four için 2 Galibiyet Paketi!

Turkish Airlines Euroleague play off turu ikinci maçında Olympiacos deplasmanında aldığı 73-71’lik galibiyet ile seriyi eşitleyen Anadolu Efes, 26 ve 28 Nisan tarihlerinde Final Four için sahaya çıkıyor. Olympiacos’u Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk edeceğimiz iki maçın paket bileti www.tixbox.com.tr adresinde satışa sunuldu.

Turkish Airlines Euroleague play off turunda ikinci maçı kazanarak ev sahibi avantajını eline geçiren Anadolu Efes taraftarlarına Final Four yolunun Abdi İpekçi Spor Salonu’ndan geçtiğini gösterdi.

26 ve 28 Nisan tarihlerinde Anadolu Efes ile Olympiacos arasında oynanacak olan iki karşılaşmanın biletlerini içeren paket bilet 40 TL ve 70 TL fiyatları ile https://www.tixbox.com.tr/etkinlik/4182/final-4-icin-2-galibiyet-paketi adresinde satışa sunuldu.

Ayrıca iki karşılaşmaya da gelecek basketbolseverleri, Anadolu Efes partnerlerinin özel sürprizleri de bekliyor olacak.

Anadolu Efes’in oyuncularının her biri için farklı anonslar kurgulayan Mustafa Özben’in herkesi coşturan anonslarının yanı sıra Anadolu Efes Kızları’nın görkemli performansları ve maskot Çaylak’ın eğlenceli şovları da Abdi İpekçi Arena’da olacak.

Final four yolunda takımımızın önündeki son iki engeli aşması için paket biletini tükenmeden al, gücünü ortaya koy!

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • TIXBOX
  • Final Four