Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyoruz...

Turkish Airlines Euroleague’in altıncı haftasında 31 Ekim 2019, Perşembe günü Yunanistan’ın Panathinaikos Opap takımına konuk oluyoruz. OAKA Arena’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 22:00’de başlayacak ve beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Euroleague’de bu sezon oynadığı son dört maçından galibiyet ile ayrılan Anadolu Efes Avrupa arenasındaki 664. maçına çıkarken, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 663 karşılaşmada 368 galibiyet ve 295 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 55,5) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 416. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 415 karşılaşmada 211 galibiyet ve 204 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 50,8) elde etti.

Anadolu Efes ile Panathinaikos Opap, Avrupa kupalarında bugüne kadar 29 kez karşılaşırken, takımımız 10 galibiyet ve 19 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan altı maçta takımımız iki galibiyet ve dört mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 23 karşılaşmada takımımız sekiz galibiyet ve 15 mağlubiyet elde etti.

Turkish Airlines Euroleague’in beşinci hafta maçlarının ilk gününde Anadolu Efes, Sırbistan’ın Kızılyıldız mts takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 85-70 mağlup etmiş, Panathinaikos Opap ise Rusya’nın Khimki takımına deplasmanda 103-86 yenilmişti. Euroleague’de beşinci haftanın ilk gün maçlarının ardından Anadolu Efes dört galibiyet ve bir mağlubiyet ile üçüncü, Panathinaikos Opap ise iki galibiyet ve üç mağlubiyet ile 12. sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Panathinaikos OPAP