Haftanın en değerli ikinci performansı Jayson Granger’dan...

Turkish Airlines Euroleague’in 27. haftasında Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını deplasmanda 76-68 mağlup eden Anadolu Efes’te mücadeleyi 30 verimlilik puanı ile tamamlayan Jayson Granger haftanın en değerli ikinci performansına imza attı.

32:20 dakika sahada kalan Jayson Granger mücadeleyi 25 sayı, 1 ribaunt ve 8 asist ile tamamlayarak 30 verimlilik puanı topladı ve haftanın en değerli ikinci oyuncusu oldu. Sıralamada birinciliği 32 verimlilik puanı ile Real Madrid’ten Sergio Llull elde etti.

Jayson Granger ayrıca Zalgiris Kaunas potasına bıraktığı 25 sayı ile haftanın en skorer ikinci oyuncusu olurken, yaptığı sekiz asist ile haftanın en çok asist yapan ikinci oyuncusu oldu. Başarılı oyucumuz ikinciliği sekizer asist yapan Galatasaray’dan Sinan Güler, CSKA Moskova’dan Nando de Colo ve Zalgiris Kaunas’tan Leo Westermann ile paylaştı.

Zalgiris Kaunas karşılaşmasında 2’si hücum ribaundu olmak üzere toplam 12 ribaunt alan başarılı oyuncumuz Tyler Honeycutt da haftanın en çok ribaunt alan oyucusu oldu. Honeycutt birinciliği Baskonia Vitoria Gasteiz’den Tornike Shengelia ve Maccabi Fox Tel Aviv’den Diamon Simpson ile paylaştı.

Etiketler:
  • Zalgiris Kaunas
  • Jayson Granger
  • Tyler Honeycutt