Ivkovic: ''Çok zorlu geçen bir haftadayız...''

Euroleague ilk tur üçüncü hafta maçında 30 Ekim Perşembe günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te coach Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Zalgiris Kaunas maçı altı gün içindeki üçüncü maçımız olacak. Maç trafiğimiz gerçekten çok yoğun. Euroleague’de Sassari ve Türkiye Ligi’nde Tofaş ile deplasmanda oynadıktan sonra Zalgiris Kaunas maçına hazırlanmak için iki gün süremiz kaldı. Zalgiris Kaunas Anadolu Efes gibi genç ve yetenekli oyuncuları ile Euroleague’in en pozitif takımlarından biri. Euroleague’de ilk hafta Real Madrid’e kaybettiler ama maçın ilk yarısını kontrol altında tuttular, ikinci haftada ise Nizhny Novgorod karşısında rahat bir galibiyet elde ettiler. Bu maça çok iyi hazırlanmalıyız. Lasme’nin belinde bir problem var, Saric’in de Tofaş maçında ayak bileği burkuldu. Sağlık ekibimiz oyuncularımız için çok yoğun bir çalışma içinde. Çok zorlu geçen bir haftadayız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncularından Stephane Lasme ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zalgiris Kaunas ile oynayacağımız maç bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Bu karşılaşma ile birlikte evimizdeki ikinci maçımıza çıkacağız. Taraftarlarımızın önünde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu maçtan da galip ayrıldığımız takdirde arka arkaya üç maç kazanmış olacağız ki bu da kendimize olan güveni perçinleyecektir...”

Etiketler:
  • Stephane Lasme
  • Dusan Ivkovic