Kaptanımız Doğuş Balbay, Altyapı Oyuncularımızla Deneyimlerini Paylaştı...

 

A Takım kaptanımız Doğuş Balbay, kulübümüzün Merter tesislerinde kulüp doktorumuz Uğur Diliçıkık ile birlikte altyapı oyuncularımızla buluştu.

Basketbolcu kardeşleriyle yaşam ve basketbol deneyimlerini paylaşan Balbay, altyapı oyuncularımıza her zaman derslerine önem vermelerini öğütledi. Başarılı bir profesyonel basketbolcu olmak için çok çalışmanın önemini de vurgulayan Balbay, iyi sporcu olunmadan başarılı basketbolcu olunamayacağını da altyapı oyuncularımıza hatırlattı.

Kulüp doktorumuz Uğur Diliçıkık da genç sporcularımıza sağlıklı ve iyi birer sporcu olabilmeleri için tavsiyelerde bulurken, sakatlık durumlarında oyuncuların nasıl bir yol izlemeleri ve gereken tedavinin yanı sıra en kısa sürede iyileşmek için gerekli beslenme ve egzersizler hakkında bilgi verdi. Ayrıca sakatlık dönemlerinde sporcuların motivasyon ve mental dayanıklılık durumlarının önemine de değinildi.

Altyapı oyuncularımızın merak ettikleri tüm soruları Doğuş Balbay’a yöneltebildiği toplantıya küçük, yıldız ve genç takımlarımızda forma giyen tüm oyuncularımız katıldı.

Etiketler:
  • Altyapı
  • Anadolu Efes
  • Doğuş Balbay
  • Uğur Diliçıkık